Principal Startup-Uri Etsy își schimbă politica de confidențialitate și pivotează spre nume reale [Actualizat]

Etsy își schimbă politica de confidențialitate și pivotează spre nume reale [Actualizat]

Aveți grijă să introduceți numele dvs. real, oameni frunziși.

Prietenii tăi de la Etsy au trimis un e-mail în această după-amiază, alertând membrii comunității Etsy acum peste 10 milioane de oameni puternici! la unele modificări notabile în politica sa de confidențialitate.

Cred că sperau că transparența îi va ajuta să evite aceeași dezamăgire a PR-ului care a avut loc atunci când o caracteristică de renunțare la sistemul de feedback a făcut din greșeală achiziții unor utilizatori, inclusiv dildo-uri artizanale , căutabile sub numele lor real. Ca răspuns la mass-media, Etsy a decis să facă toate achizițiile și feedback-ul privat în mod implicit în martie , dar utilizatorii au susținut că, înainte de modificarea politicii, compania a închis forumurile Etsy plângându-se de aceeași eroare.

Notificarea de astăzi direcționează utilizatorii către două postări de blog separate, una activată modificări ale politicii de confidențialitate și una despre noua politică a lui Etsy afișând nume reale, dacă sunt furnizate , mai degrabă decât nume de utilizator.

Actualizările politicii de confidențialitate par să se concentreze asupra clarificării politicii pentru utilizatori, precum și asupra oferirii unui control mai mare pentru setările de comunicare, acum că există o integrare SMS (prietenii vă vor putea găsi după numărul dvs. de telefon). De asemenea, detaliază ce se va întâmpla acum când Etsy își îmbunătățește integrarea cu Twitter și Facebook.

În ceea ce privește confidențialitatea, cookie-urile Flash, gif-urile clare și orice tehnologie de urmărire terță parte nu sunt conectate la informațiile dvs. personale de identificare de la Etsy, spune postarea, adăugând, într-un mod mai scurt, ca un memento: Etsy încă nu vă împărtășește informațiile fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția celor specificate în Politica noastră de confidențialitate.

Potrivit postului companiei, schimbarea adevărată a numelui , care se aplică atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor, ar trebui să clarifice diferența dintre o persoană și un magazin.

Aproape peste tot pe site, numele de utilizator unic / numele magazinului reprezintă o persoană și un magazin și nu poate fi schimbat. Pe măsură ce Etsy crește și evoluează, acest lucru are mai puțin sens. Există, de asemenea, mai multe locuri pe site unde, dacă faceți clic pe un nume de utilizator (care este și un nume de magazin), nu știți unde mergeți. Veți găsi mai multe informații despre persoana (proprietarul magazinului) sau despre magazin? Schimbările pe care le anunțăm astăzi vizează clarificarea acestui lucru.

Începând cu 18 octombrie 2011, proprietarii de magazine vor avea două modalități de a se reprezenta pe site. În loc să fie doar un nume de utilizator / un magazin, proprietarii de magazine vor fi acum afișați ca o persoană care deține un magazin. Proprietarii de magazine își pot introduce numele complet, dacă doresc acest lucru, care va fi afișat cu numele și link-ul magazinului atunci când participă la forumuri, echipe și alte zone ale site-ului. Acest lucru le va permite proprietarilor de magazine să își promoveze magazinele în timp ce participă la Etsy.

În acest fel, există profiluri separate: profiluri personale și profiluri de magazin. De asemenea, abordează ceea ce Etsy spune că este o cerere populară: lăsarea proprietarilor de magazine să își schimbe numele magazinului.

Cu toate acestea, politica privind numele real se aplică și utilizatorilor fără magazin, aparent pentru coerență.

Ca parte a acestor modificări, vom începe, de asemenea, să afișăm numele complete ale membrilor care nu dețin magazine, astfel încât toată lumea să fie reprezentată în mod constant pe site. Afișarea numelui complet este întotdeauna opțională. Nu este nevoie să introduceți un nume complet și puteți oricând elimină-ți numele din profil complet. Dacă alegeți să nu furnizați un nume complet, vă vom afișa numele de utilizator pentru a vă reprezenta ca persoană.

Postarea notează că numele reale nu vor fi afișate pentru activitatea anterioară.

Vom face aceste modificări în discuțiile Trezoreriei, Forumurilor și Echipei începând cu 18 octombrie și înainte. Cu toate acestea, este important să rețineți că participarea dvs. anterioară (discuții pe forum și echipă etc.) va rămâne atașată la numele dvs. de utilizator și va nu afișează numele complet și numele magazinului.

Nu este clar, cel puțin pentru Betabeat, dacă trebuie să renunțați la aceasta în viitor. Am contactat Etsy pentru comentarii. Dar știm cu toții cum a funcționat asta ultima oara .

ACTUALIZAȚI: Adam Brown, managerul de presă al lui Etsy, a trimis un e-mail către Betabeat pentru a clarifica noua politică și a subliniat că schimbarea numelui a fost doar un răspuns la cerere, separăm identitatea utilizatorului și magazinele pentru a îndeplini o caracteristică solicitată de mult timp, ca proprietarii de magazine să își poată schimba numele magazinelor. , a scris el, adăugând:

Nu este o chestiune de a alege sau nu. Începând cu 18 octombrie, dacă o persoană își furnizează numele complet în timpul înregistrării site-ului Etsy sau îl adaugă în profilul său, atunci acesta va fi afișat public. Dacă decid să nu o introducă sau dacă decid să o elimine, atunci va fi afișat numele de utilizator. Ca întotdeauna, furnizarea de nume complete este 100% opțională.

După cum puteți vedea din comentariile din acest forum, acesta a fost deja bine primit de către membrii Etsy: http://www.etsy.com/teams/7718/site-help/discuss/9114846 De asemenea, am primit multe e-mailuri de la membrii care sunt foarte încântați de modificări și de funcțiile suplimentare pe care intenționăm să le lansăm. Și noi suntem entuziasmați de ei, deoarece facilitează navigarea pentru cumpărători și oferă proprietarilor de magazine mai mult spațiu pentru a se reprezenta.

Cu toate acestea, după ce am întrebat dacă persoanele care s-au înregistrat înainte de 18 octombrie, adică cei 10 milioane de oameni, ar trebui să-și elimine numele real dacă nu doresc ca acesta să fie afișat, a spus domnul Brown, Da, indiferent de momentul în care o persoană s-a înregistrat, dacă și-a introdus numele complet, va fi afișat. Dacă nu doresc ca acesta să fie afișat, atunci va trebui să îl elimine din profilul contului . Toată lumea trebuie să aleagă un nume de utilizator, iar numele său de utilizator va fi afișat dacă nu este introdus numele complet sau dacă își elimină numele complet.

De vreme ce nu o facem tine minte dacă ne-am folosit numele real, presupune că va trebui să intrăm în contul nostru și să verificăm - sau să riscăm să ne expunem dragostea pentru colierele cu fermoar și hărțile vintage din Alabama.

Actualizare la actualizare: Domnul Brown ar dori ca noi să clarificăm ultima afirmație: dacă vorbiți despre expunerea dragostei dvs. față de ele, deoarece acestea se află în lista dvs. de articole preferate (care poate fi setată publică sau privată), atunci da, este adevărat. Cu toate acestea, toate feedback-ul pentru articolele care au fost achiziționate este anonim. Dacă sunteți încă alături de noi, nu vă promitem mai multe actualizări. Cel puțin nu în seara asta. Dar este posibil să trebuiască să vă informăm în acest sens.

Articole Interesante